085-1850006

  • Verzending binnen NL € 3,95
  • Gratis verzending vanaf 75,- in NL & BE
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Webshop voor exclusieve nagellak

Mijn winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

0

Nagelvijlen

There are no products matching the selection.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

De manier om mooie en sterke nagels te krijgen is door regelmatig je nagels te vijlen. Je nagels goed verzorgen, begint met het vijlen van je nagels.  


Het vijlen van je nagels 

Er zijn wel een aantal punten waar je op moet letten om je nagels niet op de verkeerde manier te vijlen. Op de verkeerde wijze je nagels vijlen heeft namelijk als gevolg dat de nagels worden beschadigd. Voor het bijhouden van je nagels wordt vijlen over het algemeen als een betere methode beschouwd dan nagels knippen. Bij het knippen van je nagels kunnen je deze namelijk gemakkelijk scheuren. Er zijn verschillende soorten nagelvijlen die je kunt gebruiken. Zo is er een grove vijl die gebruikt wordt voor het inkorten van de nagels. Om de nagels dagelijks bij te houden wordt er gebruik gemaakt van een fijne vijl. Verder is er ook een nagelvijl van glas. Welke nagelvijl je op welk moment gebruikt is afhankelijk van het doel waarvoor je de vijl gebruikt. Gebruik je toch liever een nagelschaartje om je nagels bij te houden? Het beste is om dan een klein stukje van de nagels te knippen en ze dan met een fijne vijl verder af te werken.


Technieken om nagelvijlen te gebruiken

Er zijn een aantal technieken die worden aanbevolen bij het gebruik van nagelvijlen. Zo kun je het beste niet heen en weer vijlen, maar altijd in dezelfde richting vijlen. De beste manier is om de vijl van de rand van je nagel naar het midden te bewegen. Aan de zijkanten van de nagel moet niet te diep worden gevijld. Dit voorkomt ingroeien. Als je wilt dat je nagels vierkant worden, kun je het beste je nagels in dezelfde richting vijlen. Als je liever ronde nagels wilt, kun je het beste van de ene kant naar het midden vijlen en daarna van de andere kant naar het midden. Een nagelvijl van glas gaat langer mee en zorgt voor mooie nagels. 
Om je nagels verder te verzorgen kun je ze elke dag kort even vijlen. De gewenste vorm en lengte wordt op deze manier behouden.


Als je op deze punten let en zo goed mogelijk je nagels vijlt, kun je blijven genieten van sterke nagels.

Ontvang 10% korting
op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode.
Coupon: