Stripers

Filteren op
Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Wil jij de show stelen met unieke nagels, zonder in de weer te zijn met fimo of stickers? Maak dan gebruik van de nail art stripers van Kleancolor. Deze stripers zijn goedkoop en gemakkelijk in gebruik. Doordat er maar liefst 60 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, is er voor elke creatie en gelegenheid een passende kleur beschikbaar. De nail art stripers van Kleancolor zijn uiteraard meerdere malen te gebruiken, waardoor ze geschikt zijn voor veelvuldig gebruik.

Nail art stripers, makkelijker kan bijna niet!

Kleancolor levert goedkoop diverse kleuren nail art stripers welke door middel van een dun kwastje makkelijk op de nagels zijn aan te brengen. De stripers dekken in één keer, blijven lang op de nagel zitten en vervagen niet. De Kleancolor nail art stripers hebben een uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar als eenvoudige kleuren of kleuren met de mooiste glitters.

Goedkoop nail art stripers kopen

Zie je het al voor je? Je hebt een verjaardag van je vriendinnen, maar je hebt geen tijd meer om in de weer te gaan met stickers en diverse kleuren nagellak om je nagels te versieren. Dan bieden de nail art stripers van Kleancolor de uitkomst, aangezien je met enkele bewegingen de mooiste kunstwerken kan maken van je nagels.

 

Met deze nail art stripers van kleancolor stelen jouw nagels gegarandeerd de show!

Menu

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in