0186-685731

  • Verzending binnen NL € 3,95
  • Gratis verzending vanaf 75,- in NL & BE
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Webshop voor exclusieve nagellak

Mijn winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

0

Cirque

Cirque

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Een ambachtelijke collectie nagellakken uit New York; dat zijn de fantastische met de hand gemengde lakken van Cirque colors. Wil jij je op een unieke manier onderscheiden, dan zijn de exclusieve lakken van Cirque Colors daarvoor precies de juiste keus. De schepper van het merk, Annie Pham, experimenteert al van het begin af aan met unieke pigmenten en ruwe grondstoffen. Dit met als enig doel om de kleuren van de conventionele nagellak merken te overstijgen. Zij is hier voor de volle 100 procent in geslaagd. Elke tint is exclusief en bovendien wordt gespeeld met de meest extreme glitters. De nagellak van Cirque is voor Nederland en Belgie exculsief te koop bij PrettyPolish.


Cirque colors heeft diverse prachtige collecties

De ambachtelijke nagellakken van Cirque colors zijn niet alleen ontzettend creatief, ze zijn ook gezond voor mens en milieu. In de nagellakken van Annie Pham zit geen tolueen, formaldehyde en dibutylftalaat (DBP). Die stoffen adem je dus niet in en ze hebben een zeer prettige geur. Annie Pham werkt onafhankelijk van de grote bedrijven. Cirque colors is dus een echte indie nagellak. De prachtige serie met de hand gevulde flesjes bestaat uit een aantal verschillende lijnen. Zo is er in de eerste plaats de Dark Horse kleurenlijn. Met deze nagellak lijn debuteerde Annie Pham. De lakken bevatten glitters in diverse maten en soms zijn ze duochrome. Er kan zonder twijfel worden gezegd dat deze lakken die van conventionele merken ver overstijgen. Elk van de lakken heeft ook een schitterende dekking. Naast de Dark Horse lijn vinden we de prachtige Objet d'Art. Het kleurgebruik is hier iets scherper en feller. De lakken geven een fantastische dekking. De tinten hebben te gekke shimmers en soms ook een holografische uitstraling. De Objet d'Art lak met 20 verschillende holografische glitters is werkelijk prachtig. Ook in de Arcus lijn is bijzonder veel creatieve energie geïnvesteerd. De kleuren zijn helder en uitbundig en het gebruik van glitters eveneens. Deze glitters hebben steeds bijzondere vormen en maten. Qua kleur wijken ze vaak af van de kleur van de lak zelf. Tot slot is er de Alchemy lijn. Hier zijn de kleuren heel divers. Zowel felle als wat rustiger tinten kom je er tegen. Ze bevatten een hoge dichtheid aan minuscule glitters, die zorgen voor een dicht reliëf. Ook hier zorgen sommige lakken voor een prachtig holografisch schouwspel.


Mooie nagellak kopen die jouw outfit opsiert

Wil jij graag schitteren in een opvallende outfit, dan past de Cirque colors nagellak daar prima bij. Het uitbundige kleurenspectrum, de New Yorkse sfeer; het zijn allemaal ingrediënten die jouw uiterlijk naar een hoger niveau tillen. De kleuren en speciale effecten die je in Cirque Colors nagellak vindt, vormen een sierlijke afwerking van jouw outfit. Ook op een gewone doordeweekse dag maakt deze nagellak jouw outfit exclusief. De prachtige kleuren en fraaie effecten combineren immers ook prima met een zakelijke outfit. Je oogt hiermee zeer verzorgd en kunt zelf volop genieten van de kunstzinnigheid die jouw nagels siert. Dus of je nu beslist om nagellak te kopen voor je werk of voor een leuk feest, in allebei de gevallen is Cirque colors jouw perfecte keus! 

Ontvang 10% korting
op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode.
Coupon: