China Glaze Summer Neons 

Nu verkrijgbaar! 
De China Glaze Summer Neons collectie is binnen gekomen. Deze zomercollectie bestaat uit 12 felle neon kleurtjes met leuke toepasselijke vrolijke namen. Perfect voor op je teennagels en het creëren van een zomerse manicure!  

PUPA

Limited Editions
PUPA heeft voor deze zomer 4 ontzettend leuke limited edition collecties uitgebracht. De Afro Chic collectie bevat 6 uiteenlopende kleurtjes die gebaseert zijn op Afrika. De Chrome collectie bevat 10 mooie kleurtjes met het mooie chrome "spiegel" effect voor een prachtig glanzend effect op je nagels. De Holographic collectie bevat 10 oogverblindende holografische kleuren. Vooral in het zonlicht geven deze nagellakjes je manicure een prachtig effect! De Disco Neon collectie bevat 4 kleuren die oplichten in blacklight. Al deze collecties zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

Nieuw & verwacht

Models Own: De Hed Kandi collectie is inmiddels binnen en er zijn ook nieuwe glitter lakjes bij gekomen. 

Kleancolor: Er zijn een hoop nieuwe kleuren nagellak bij gekomen en de mini setjes en nail art stripers zijn binnen.  

Ozotic: We krijgen alle collecties van Ozotic binnen, dus houd de website in de gaten!  

Picture Polish: We zijn trots om te vermelden dat wij het exclusieve verkooppunt in Nederland worden van Picture Polish nagellak. Dit leuke Australische merk is binnenkort verkrijgbaar in de shop.

Orly: Verschillende mini nagelakjes en de Feel the vibe zomercollectie worden binnenkort verwacht. 

NYX: Het assortiment in de webshop zal komende maand ook nog uitgebreid gaan worden met de vrolijke matte nagellakjes van NYX cosmetics.