We hebben er 2 nieuwe merken bij in de shop! Vanaf nu zijn de prachtige nagellakjes van A-England in Nederland exclusief bij PrettyPolish te verkrijgen. Daarnaast hebben we het fijne budgetproof merk Color Club aan ons assortiment weten te te voegen. En uiteraard zijn er ook weer wat mooie nieuwe collecties van China Glaze binnen gekomen. Meer details vind je verderop in deze nieuwsbrief.

A-England

 Dit prachtige nagellak merk uit Engeland is ontworpen door de Italiaanse fashion designer Adina Bodana. We zijn super trots dat we haar prachtige producten in onze shop hebben! Er zijn 4 collecties verkrijgbaar met in totaal 30 prachtige en unieke nagellakjes. Elke collectie is gebaseerd op de geschiedenis en het leven in Engeland waardoor alle nagellakjes werkelijk prachtige namen hebben meegekregen. 

Color Club 

We hebben 8 mooie collecties van Color Club aan ons assortiment toegevoegd. Deze 66 mooie kleuren zijn al verkrijgbaar vanaf 4,95 en bevatten onder andere holo's, glitters en geurende top coats. Uiteraard gaan we ook de nieuwe collecties die uitkomen in 2013 aan ons assortiment toevoegen. 

Glitz

De 6 geweldige glitterlakjes uit deze nieuwe China Glaze collectie zijn erg gaaf om te combineren met al je favoriete kleuren voor een feestelijk effect. De glitters zijn een mix van ronde glitters, grotere 6-hoekige glitters en staafvormige glitters. Een must-have voor elke glitter liefhebber!

Models Own

We hebben de voorraad Models Own nagellak aangevuld en de prijzen verlaagd! De mooie Wonderland collectie is toegevoegd en de Beetlejuice  duochrome collectie is uitgebreid met de nieuwe kleur Hayley's Comet.   

Avant Garden

Dit is de vrolijke lente collectie van China Glaze met 12 mooie nieuwe pastel kleuren. Uiteraard voorzien van leuke namen geven deze nagellakjes je alvast een heerlijk lentegevoel.