Er zijn een aantal leuke nieuwe collecties bij ons binnen gekomen en die delen we graag nog even met jullie in deze laatste nieuwsbrief van 2012. Daarnaast wensen we iedereen natuurlijk een feestelijke oud en nieuw en een goed 2013! 

Cirque du Soleil 

Deze nieuwste collectie van China Glaze is geïnspireerd op de 3D film van Cirque du Soleil: Worlds Away. Deze fantastische collectie bestaat uit 12 uiteenlopende kleuren met uiteraard leuke toepasselijke namen. Vooral de glitter lakjes uit deze collectie zijn het bekijken waard!

PUPA Bubbles 

De nieuwste nail art kits van PUPA zijn binnen! De sets bevatten 1 flesje PUPA nagellak en 1 flesje met beads die je op je nagellak kunt strooien voor het zogeheten "caviar" effect. Je kunt ze gebruiken om je hele nagel mee te bedekken of leuke effecten mee te maken. Door het handige bakje raak je geen beads kwijt. Er zijn 6 verschillende sets verkrijgbaar.  

Tranzitions

De China Glaze Tranzitions collectie bestaat uit 6 kleuren die veranderen zodra je er top coat overheen aanbrengt! Super handig dus om leuke nail art creaties mee te maken. Op de productpagina staat ook een duidelijk filmpje met uitleg. 

Romantique

De prachtige Romantique collectie van China Glaze komt oorspronkelijk uit 2009, maar omdat we deze collectie zo mooi vinden hebben we hem opnieuw ingekocht. De collectie bestaat uit 12 kleurtjes die dekken in 1 laag die een frosty metallic finish hebben met een mooie shimmer erin. Ze zijn ook nog eens prima te gebruiken om mee te stempelen.  

NYE

Het jaar is bijna afgelopen en dat betekend dat de spetterende nieuwjaarsfeestjes er ook weer aankomen. We hebben een leuke selectie gemaakt van onze producten die goed van pas komen bij een feestelijke outfit. Denk aan nagellak die oplicht in blacklight, feestelijke glitter nagellakjes of leuke nail art artikelen. De selectie vindt je hier.