Het is bijna weer Halloween!

De tijd om je nagels te versieren met de mooiste nail art creaties. Hoe gekker, hoe beter! In de webshop van PrettyPolish vind je diverse soorten nail art om jouw nagels te voorzien van een Halloween Thema. Zeg nou zelf, Halloween is, samen met Kerstmis, de tijd om helemaal los te gaan met je nail art. Hoe bloederiger en enger hoe beter. Gelukkig hoef je zelf niet heel creatief te zijn of goed te kunnen tekenen om toch een prachtig design op je nagels te plaatsen. We hebben diverse stamping plates en waterdecals met het Halloween-thema, dus je kunt je helemaal uitleven.

Ben je geen ster in stamping en vind je decals niet handig? Dan zijn er gelukkig de nail art stencils. Van het merk Whats Up Nails hebben we bijvoorbeeld een uitgebreide collectie nail stencils, waarbij je heel makkelijk de mooiste patronen op je nagels maakt. Heb je nog nooit gewerkt met stencils? Bekijk dan onderstaande video waarin het heel duidelijk wordt uitgelegd:

 

Een Pumpkin Face op je nagels? Of liever het silhouet van een creepy begraafplaats? Met de stencils kan het allemaal!

Graveyard stencils Whats Up Nails

Om het je makkelijk te maken hebben we de meeste gebruikte nagellak kleuren voor Halloween, samen met de stencils, Halloween stamping plates en andere producten in de tijdelijke categorie 'Halloween geplaatst.

Deel je je Halloween nagels op onze Facebookpagina? Of tag ons in je Instagram post.

Succes!!

Pretty Polish